Cevi za turbokompresorje in hladilnike polnilnega zraka

Podjetje Turbo Ideal ima v svoji ponudbi celotno ponudbo cevi turbokompresorjev in hladilnikov polnilnega zraka za vse modele potniških in poltovornih vozil.

Te proizvode na tržišču najdete pod našo blagovno znamko TURBO IDEAL – TURBO CEVI.

Proizvodi so izdelani iz visokokakovostnih materialov, odvisno od zahtev proizvajalca vozila se proizvajajo iz silikona, gume in plastike. Naši proizvodi so izdelani po OEM-dimenzijah in se lahko uporabljajo na vseh standardnih vozilih, za katere so namenjeni po katalogu. V standardni ponudbi imamo zelo širok izbor cevi, prav tako pa imamo možnost, da na Vašo zahtevo izdelamo tudi cevi po naročilu. Dostaviti je treba samo vzorec želene cevi.
Celotno ponudbo naših proizvodov si lahko ogledate na spletni strani www.turbocevi.si

Iščete lahko po znamki vozila ali po OEM-številu cevi. Če ne najdete želenega proizvoda, nas kontaktirajte, da vam pomagamo pri iskanju le-tega.

Za vse dodatne informacije lahko neposredno naslovite vprašanja s strani tega ON-LINE kataloga.

 

OPOMBA:

Vsi naši proizvodi so namenjeni uporabi na standardnih vozilih, ki imajo tovarniške lastnosti. Proizvodi niso namenjeni uporabi na modificiranih ali predelanih vozilih. To se nanaša tudi na vozila, na katerih je bila izvedena kakršna koli predelava programske opreme ali mehanska predelava v smislu povečanja moči motorja ali kakršnih koli drugih predelav, ki so porušile tovarniško specifikacijo vozila.

Find us on:
TURBO IDEAL D.O.O.
ZALOG PRI ŠKOFLJICI 1
1291 ŠKOFLJICA
SLOVENIJA
DDV / VAT no.: SI55453953
Tel: +386 51 31 98 05
© 2018 Turbo Ideal. All rights reserved.
Fi